Fri fragt fra 499,-             Mega hurtig levering           30 dages nem retur

Reklamation

Her kan du lave en reklamation

Når du handler hos os, kontrollere vi alle varer for fejl og mangler inden de sendes ud afsted, men der kan altid være ting vi overser, og vi har samme holdning som vi er sikker på at du har. Der skal bare ikke være fejl i noget helt nyt tøj. 

Derfor har du selvfølgelig altid mulighed for at reklamerer eventuelle fejl og mangler på dine varer. Kontakt vores kundeservice hvis du har en reklamation, eller blot har spørgsmål til din ordre. 

1. Skriv til kundeservice

Har du en reklamation, skal du IKKE sende det retur til os med det samme. Du skal først kontakte vores kundeservice på [email protected] med din reklamation. Medsend gerne billeder af fejlen, og husk at skrive dit ordre nummer. 

2. Vi behandler din reklamation

Behandlingstiden kan tage op til 30 dage, grundet leverandør dialog mm. Dog går det ofte meget hurtigere, og du vil få svar inden for kort tid efter vi har modtaget din reklamation. Vi prøver altid at skaffe en tilsvarende vare til dig, eller fikse fejlen. 

3. Færdigbehandling

Som udgangspunkt forsøger vi altid at ombytte din reklamation til ny. Vi tjekker både leverandørs lager, samt eget lager. Lykkedes det ikke tilbyder vi en evt. reparation. Kan varen hverken ombyttes eller repareres får du selvfølgelig pengene tilbage.