Fri fragt fra 499,-             Mega hurtig levering           30 dages nem retur

God kundeservice er grundlaget for en god forretning!

En masse gode grunde til at handle hos Byoutlet

God personlig kundeservice

Vi går ind for personlighed, både når det gælder din og vores stil, men især når det gælder kundeservice. Din oplevelse på sitet er vigtig for os, og vi yder dig derfor den bedste service. God service er hurtig betjening kombineret med god dialog, hurtig forsendelse, og vigtigst af alt: at give dig mere end du forventer.

Du kan få fri fragt på din ordre

Få dine varer leveret til en dansk adresse og vi tilbyder dig fri fragt ved køb for over DKK 950,-. For fri fragt til anden europæisk adresse, tilbyder vi dette ved køb for over € 250,-

Hvis du bestiller inden kl. 13 på en hverdag, sender vi pakken  allerede samme dag.

BEMÆRK: Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil fragt blive modregnet i returbeløbet, såfremt det samlede køb derved kommer under DKK 950,-

Prøv tøjet gratis derhjemme i 30 dage!

God kundeservice handler om at gøre din købsoplevelse så nem og bekvem som muligt.

Alle ordre hos byoutlet bliver leveret med 30 dages fuld returret.

Benyt den vedlagte returlabel for nem returnering. dette bliver dog modregnet returbeløbet med 55 DKK.

Hurtig og præcis levering

Vi gør altid vores bedste for at du modtager din pakke hurtigst muligt. Vi pakker indtil posthuset lukker, men vil du være helt sikker på at pakken sendes samme dag, du bestiller, skal vi have din bestilling inden kl. 13 på hverdage. Du kan også få din pakke leveret lige til døren. Læs mere om vores fragtmuligheder under Fragt og levering.

Nem returnering i hele Europa

I tilfælde af at tøjet ikke sidder som ønsket, har vi gjort det nemt at returnere. Det eneste du skal gøre er at udfylde den vedlagte returformular, påklistre den vedlagte returlabel (gælder dog kun i DK) på pakken og indlevere denne på nærmeste posthus. Så klarer vi resten!

Vi ønsker at udbrede den gode smag

Konceptet er enkelt - vi ønsker at udbrede den gode smag. Ikke kun den fashionable, men at give dig en helt særlig oplevelse hver gang du handler hos Byoutlet. Selvom vores brand oser af klasse og shoppen er fyldt med lækre mærker, sørger vi for at du mødes med varme og medmenneskelighed.

Vores mission er helt simpel; vi ønsker at dele vores kærlighed til det gode liv, som bl.a. repræsenteres af kvalitet fremfor kvantitet. Vi sætter pris på gamle dyder, hvor vi behandler hinanden og vores ting med respekt - både håndværkerne og håndværket.

Kundeservice er med andre ord i højsædet, når du handler hos Byoutlet. Du skal føle dig hjemme hos os - derfor har vi gjort det nemt for dig at handle, samtidig med at du får muligheden for at prøve tøjet hjemme i 30 dage.

Du skal kunne mærke at vi er her for dig. Derfor er din købsoplevelse vigtig for os, og du kan derfor altid få fat i os - enten på mail eller telefon. Når vi sidder ved computeren, er vi også altid til at fange på chatten.

Kvalitet har stor betydning, og vi vil gerne have at din købsoplevelse føles eksklusiv og lækker, når du handler hos Byoutlet. Udover at der er fri fragt i Danmark ved køb over 950 kroner, sørger vi for at pakke dine varer i vores særligt udvalgte og æstetiske kasser, sende dem afsted med størst omhu, så du modtager dem lige til døren.

Har du spørgsmål, ros eller ris, så er vi lige her, parate ved computeren og telefonen.

Kom nemt i kontakt med os

Herunder finder du vores kontakt informationer

E-mail os for hurtigt svar

Skal du have svar på en størrelse eller lign er det hurtigst via e-mail.

Fang os på chatten

Du kan ofte fange os på chatten Er vi ikke online kan du lægge en besked

Ring til os mellem 10-15

Ring mellem kl. 10 og 15 på hverdage. Spørg. om størrelse via e-mail.

Vi hygger på facebook

Her kan vi finde inspiration på alle tænkelige tidspunkter af døgnet.

Besøg os på Instagram

Find os på Instagram ByOutlet.com

Kom i kontakt med os herunder

Kontakt os:

  • Byflou & ByOutlet / DreamAbout
  • Tåsingevej 8, 9500 Hobro, Denmark
  • Tlf: +45 96 57 26 27
  • E-mail: [email protected]
  • CVR: 35035737

Åbningstider på telefonen:

  • Mandag -Torsdag 10:00 - 15:00
  • Fredag 10:00 - 13:00